Οδηγίες Εγγραφής

Εάν έχετε ήδη παρακολουθήσει κάποιο μάθημα, ενημερώνετε τους υπευθύνους στο folkacademia@gmail.com για ποιό μάθημα ενδιφέρεστε ώστε να σας στείλουν το "κλειδί εγγραφής". Κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα με τους κωδικούς που ήδη έχετε και ακουλουθήστε τις παρακάτω οδηγίες από το ΒΗΜΑ 6 κι έπειτα.

Πρώτη φορά στην πλατφόρμα;

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό (νέοι χρήστες), ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 1. Πατήστε την επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα Νέου λογαριασμού με τα δεδομένα σας.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Διατηρήστε γραμμένα το USERNAME και PASSWORD που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

  Το password πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, τουλάχιστον 1 ψηφίο(α), τουλάχιστον 1 πεζό γράμμα(τα), τουλάχιστον 1 κεφαλαίο γράμμα(τα), τουλάχιστον ένα θαυμαστικό (!) ή μία δίεση (#) .ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ (.)

 3. Η Φόρμα Εγγραφής σας ελέγχεται από τον υπεύθυνο.
 4. Εντός 2 ημερών θα λάβετε ενημερωτικό email σχετικά με την πορεία της εγγραφής σας καθώς και το "κλειδί εγγραφής" του μαθήματος που επιλέξατε να παρακολουθήσετε.
 5. Μετά την ενεργοποίηση  του λογαριασμού σας, θα μπορείτε αμέσως να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τάξη.
 6. Αφού έχετε συνδεθεί, πηγαίνετε ξανά στην Αρχική Σελίδα learn.cultureacademy.gr και επιλέξτε e-μάθημα που σας ενδιαφέρει ώστε να εγγραφείτε (στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η περιοχή όπου εμφανίζονται τα τρέχοντα ηλεκτρονικά μαθήματα).


 7. Αν σας ζητηθεί "κλειδί εγγραφής"(enrollment key), χρησιμοποιήστε αυτό που σας έστειλε η γραμματεία μέσω email.


Από εδώ και στο εξής θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δραστηριότητες και τις πηγές πληροφοριών του μαθήματός σας.

Καλό σας ξεκίνημα!

Last modified: Tuesday, 5 June 2018, 12:18 PM